Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Overdracht

Wij leveren wereldwijd met DHL en alle bestellingen binnen 2-3 dagen na betaling. Het duurt ongeveer 3-5 dagen aankomen, niet openbaar. Over de hele wereld, zullen de tracking nummer nadat de bestelling is verzonden, indien binnen twee dagen na ontvangst van de tracking-nummer, neem dan contact met ons op.

annuleringen

Om de bestelling te annuleren is verschillende grootte immediately.Majority binnen 2-3 dagen na de datum van levering van de bestelling en de geleverde bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

resultaat

Om een ​​item terug te keren, betaalt u ons een e-mail en laat ons weten de reden. Dan zijn er andere indices. De producten moeten binnen 8 dagen worden geretourneerd (nieuw en bevatten alle originele verpakking en labels) zijn terug na de datum van ontvangst. Alle verzendkosten voor de geretourneerde producten aan de consument.

balans

Om het product te veranderen, betaalt u ons een e-mail en laat ons weten de reden. Dan zijn er andere indices. Goederen kunnen (nieuw en in originele staat met alle verpakkingen en etiketten) kunnen worden vervangen binnen acht dagen na de datum van ontvangst. Als een item wordt teruggestuurd voor vervanging, zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk aangegeven. Alle handel in goederen zijn de Versandkostenmit consument verantwoordelijkheid.

Als u vragen heeft over dit beleid, aarzel dan niet om ons te contacteren.